Echte Marseille zeep is gemaakt van de Olijfboom
Marseille zeep, klinkt dat niet als een heerlijk stukje Franse geschiedenis?

Dit iconische Franse stuk zeep heeft een eeuwenoude traditie en staat bekend om zijn eenvoudige maar effectieve samenstelling.

Wat is Marseille zeep?

De magie van Marseille zeep begint in de betoverende regio van de Provence, waar olijfbomen in overvloed groeien en de zilte lucht van de Camargue zachtjes waait. Hier, al sinds de Middeleeuwen, worden de drie belangrijkste ingrediënten voor de natuurlijke zeep - olijfolie, natuurlijke soda en zeezout - liefdevol samengevoegd tot een tijdloos stukje Marseille zeep.

Marseille zeep voordelen en geschiedenis

Marseille zeep wordt al sinds de Middeleeuwen op authentieke wijze gemaakt in de regio Provence van Frankrijk, met behulp van de drie belangrijkste ingrediënten: olijfolie, natuurlijke soda en zeezout. De echte, authentieke Savon de Marseille wordt uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten en was oorspronkelijk bedoeld voor vrouwen die hun kleding in de rivier wasten. Ze waardeerden de handigheid en wilden graag een groot stuk zeep dat lang meeging.

 1. Natuurlijk en zuiver
  Alleen de beste natuurlijke ingrediënten van de zuiverste kwaliteit worden gebruikt. Hierdoor is het een milde zeep die ook geschikt is voor de gevoelige huid.
 2. Veelzijdig
  Marseille zeep kan worden gebruikt voor het reinigen van de huid tot het wassen van kleding of gebruik het als shampoo.
 3. Duurzaam
  De zeep gaat lang mee omdat het super geconcentreerd is. Het is compact en makkelijk te vervoeren en gaat langer mee dan vloeibare shampoo of vloeibare wasmiddel.
 4. Authentiek
  Het gebruik van Marseille zeep symboliseert een eeuwenoude traditie. Het staat voor vakmanschap en authenticiteit en wanneer je het gebruikt brengt het je terug in de tijd met een vleugje Franse geschiedenis.
Een blok Marseillezeep van Jacob Hooy

Waar koop je Marseille zeep?

Marseille zeep Jacob Hooy is van de hoogste kwaliteit en is verkrijgbaar bij natuzen.nl. Het is gemaakt van o.a. 72% olijfolie en gegoten in vaste vorm als blok, zoals het hoort. Op werkdagen vóór 18:00 besteld is de zelfde dag gratis verzonden vanaf €35,- en in veruit de meeste gevallen heb jij het de volgende dag in huis.