Wat zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen boven de €35,- betaal je bij ons geen verzendkosten. Als je bestelling onder dit bedrag valt, vragen we een kleine vergoeding van €4,95 voor de bezorging.

Kan ik mijn producten eventueel nog retour sturen?
Als je niet helemaal tevreden bent met je Natuzen producten, maken we het retourproces zo eenvoudig mogelijk voor je. Je hebt 30 dagen de tijd om de producten in de originele verpakking en in dezelfde staat als bij ontvangst terug te sturen. We willen dat je 100% tevreden bent met je aankoop, dus als je niet tevreden bent, neem dan contact met ons op via info@natuzen.nl met je factuurnummer en we zullen je retourzending snel en gemakkelijk afhandelen.

Kan ik mijn pakket volgen?
We willen dat je op de hoogte bent van de status van je bestelling bij Natuzen. Daarom sturen we bij iedere bestelling een Track & Trace code mee, waarmee je jouw pakketje op de voet kunt volgen. Hiermee weet je precies waar je bestelling is en wanneer je deze kunt verwachten. Als je vragen hebt over de levering van je bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@natuzen.nl. We helpen je graag verder!

Waarom zou ik bij Natuzen bestellen?
Als bedrijf gericht op natuurproducten geloven wij in de kracht van de natuur en het belang van een gezonde levensstijl. We zijn gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige, natuurlijke producten die zowel duurzaam als ethisch verantwoord zijn. We zetten ons in om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben en we werken alleen samen met leveranciers die dezelfde waarden delen.