HappySoaps Kokosnoot & Limoen Deodorant

Natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen wordt steeds populairder en het is geen verrassing waarom.

Veel mensen willen afstappen van traditionele deodorants die schadelijke chemicaliën bevatten die in het lichaam kunnen worden opgenomen, zoals aluminiumzouten en parabenen. In deze blog bespreken we de voordelen van natuurlijke deodorant en waarom je zou moeten overwegen om natuurlijke deo zonder aluminium te gebruiken.

Veel mensen hebben last van irritaties en allergische reacties van traditionele deodorants, vooral die met aluminium. Natuurlijke deodorants zijn zachter voor de huid omdat ze geen agressieve chemicaliën bevatten die irritatie kunnen veroorzaken.

Over het algemeen zijn veel natuurlijkere deo varianten ook beter voor het milieu omdat ze biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten die in de grond en het water terecht kunnen komen. Bij Natuzen bieden we een breed scala aan natuurlijke deodorants zonder aluminium en parabenen aan, zodat je kunt kiezen uit verschillende geuren en ingrediënten die bij jouw behoeften passen. We raden aan om de deodorant gedurende een paar weken te gebruiken om je lichaam de tijd te geven om zich aan te passen aan de nieuwe formule.

Kortom, als je op zoek bent naar een gezondere en milieuvriendelijkere manier om zweet en geuren te bestrijden, overweeg dan om over te stappen op natuurlijke deodorants zonder aluminium en parabenen. Natuzen biedt verschillende opties aan die je kunt uitproberen en je kunt erop vertrouwen dat ze veilig en effectief zijn.

Ben & Anna papertube deodorant

Een Papertube van Ben & Anna

Dit is de beste natuurlijke deodorant voor mannen

In principe zijn alle deodorants die wij aanbieden natuurlijke en effectieve manieren om okselfris de dag door te komen voor zowel man en vrouw. Persoonlijke voorkeur is ook van groot belang. Het in Nederland producerende merk HappySoaps is een van de meest verkochte deodorant die wij verkopen. Ben jij opzoek naar een zoete mannelijke geur, dan zou je de HappySoaps Natuurlijke Deodorant Sweet Roots kunnen overwegen. Als een vrouwelijke bloemige geur toch beter bij jou past, dan kun je eens een kijkje nemen bij de HappySoaps Natuurlijke Deodorant Pink Tulip.

Kartonnen blikje HappySoaps deodorant

Deodorant in een kartonnen verpakking van HappySoaps

Dit is de beste hypoallergene deodorant

Voor mensen met een overgevoeligheid voor bepaalde stoffen is de Crystal Stick van Happy Earth zeker een aanrader.

Deze stick in een omhulsel van kurk bevat slechts één ingrediënt en dat is natuurlijke aluin, wat gemaakt is van kalium aluin, een in de natuur voorkomend mineraal zout.

Kurk deodorant neutraal
Hypoallergene deodorant gemaakt van natuurlijke aluin verpakt in kurk