Haarlemmer Bruin SPF 30

Haarlemmer Bruin SPF 30

Bevordert een snellere ontwikkeling van een gebruinde teint en een zichtbaar resultaat in slechts drie uur is mogelijk. Net als met alle snelbruiners is dit natuurlijk afhankelijk van diverse omstandigheden zoals bijvoorbeeld verschillende huidtypes. De Haarlemmer Bruin met SPF 30 is overigens ook zeker geschikt voor mensen met een droge tot zeer droge huid.

Inhoud: 150ml

Haarlemmer Bruin Gezichtscrème

De Haarlemmer Bruin voor het gezicht is een crème voor het gezicht met verzorgende ingrediënten. Het is verwerkt zodat het ook gelijk je gezicht beschermt tegen stralingen van de zon. Met een bescherming van SPF 30 ben je iets beter beschermt dan de Haarlemmer Bruin SPF 20 variant die in 2023 zijn intrede deed in het Haarlemmer Bruin assortiment.

Inhoud: 50ml

Haarlemmer Bruin zonder Zon

Een aangenaam kleurtje en een heerlijk zonnetje kan door veel mensen wel worden gewaardeerd, maar hoe zit het als de zon niet schijnt? De zon scheen dan misschien niet, maar we werden in ieder geval wel bruiner van deze zelfbruiner en dat helemaal zonder zonHet bevat naast plantaardige oliën die de huid verzorgen en hydrateren, ook Aloë Vera. Het is niet plakkerig als je het aanbrengt op de huid.

Inhoud: 150ml