Dr. Squatch in de winter

Een Duik in de Wereld van Natuurlijke Zeep met Dr. Squatch

In een wereld waar zelfzorg en natuurlijke producten voor mannen steeds belangrijker worden, heeft Dr. Squatch zijn eigen unieke plekje veroverd. Deze eigenzinnige en op natuurlijke ingrediënten gebaseerde zeepmaker heeft de harten van vele mannen (en vrouwen) veroverd met zijn karakteristieke eigenschappen en geuren. Laten we eens dieper ingaan op het mysterie van Dr. Squatch en ontdekken wat zijn zeep zo bijzonder maakt.

Wie is Dr. Squatch?

Dr. Squatch begon als een idee om mannen een alternatief te bieden voor de standaard shampoos en zepen die vaak vol zitten met chemicaliën en kunstmatige geurstoffen. Dr. Squatch is een fictieve naam en is bedacht door Jack Haldrup. Het begon allemaal in zijn garage in Amerika en de Soap Bars worden net als bij de oprichting in 2013 nog steeds met de hand gemaakt. Het hoofdkantoor is inmiddels te vinden in Los Angeles, California in de Verenigde Staten. De missie is: hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten gebruiken om een zeep te creëren die niet alleen beter voor het lichaam is maar ook minder belastend voor het milieu en een unieke ervaring biedt bij elke douche.

Hoeveel varianten Dr. Squatch zijn er?

Er zijn 14 vaste varianten Soaps beschikbaar. Daarnaast zijn er vaak Limited Editions en Special Editions te krijgen. Deze variëren regelmatig

Pine Tar

Voor de liefhebbers van het bos, biedt deze zeep een verfrissende geur van dennen met de toegevoegde voordelen van teer, bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen.

Cool Fresh Aloe

De perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een verkwikkende en verfrissende douche-ervaring. De combinatie van aloe vera en munt zorgt voor een revitaliserend gevoel.

Grapefruit IPA

Deze zeep is een eerbetoon aan het beste van twee werelden: hoppige aroma's van een ambachtelijke IPA gecombineerd met de reinigende kracht van natuurlijke ingrediënten.

Cold Brew Cleanse

 

Bay Rum

Een klassieke en mannelijke geur, deze zeep combineert de warme tonen van kruidnagel, kaneel en sinaasappel voor een nostalgische en aantrekkelijke douche-ervaring.

Coconut Castaway

 

Alpine Sage

 

Birchwood Breeze

 

Fresh Falls

 

Rainforest Rapids

Dit is de nieuwste vaste variant douchezeep van Dr. Squatch. Ervaar het regenwoud gewoon thuis onder de douche.

Spearmint Basil

 

Summer Citrus

 

Wood Barrel Bourbon

 

Gold Moss

 

Welke Dr. Squatch bars zijn het populairst?

Op basis van verkoopaantallen en herbestellingen kunnen we hier heel kort over zijn:

De Pine Tar zeep is met uitstek de meest verkochte variant van Dr. Squatch Soaps gevolgd door Fresh Falls en Bay Rum.

Waar kan ik Dr. Squatch kopen?

Dr. Squatch kopen in Nederland kan bij natuzen.nl. Met een voorraad Dr. Squatch producten opgeslagen in een Nederlands magazijn kan er in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd worden. Afhalen meestal vrijwel direct mogelijk. Kiezen voor deze optie kan op onze betaalpagina (checkout).


Veelgestelde Vragen

  • Zijn de producten van Dr. Squatch geschikt voor alle huidtypes?

    Ja, de producten van Dr. Squatch zijn ontworpen voor mannen met diverse huidtypes in gedachten. Ze bevatten ingrediënten uit de natuur die mild zijn voor de huid en geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
  • Zijn de zepen van Dr. Squatch echt volledig natuurlijk?

    Ja, Dr. Squatch gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Dit maakt deze zepen een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een puur natuurlijke zeepervaring.
  • Waarom kiezen voor Dr. Squatch in plaats van commerciële zepen?

    Dr. Squatch onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke voedende ingrediënten die beter zijn voor je huid en er voor zorgt dat je huid niet droog aanvoelt. Zeep voor onder douche in vaste vorm is minder belastend voor het milieu vanwege het compacte formaat en een geconcentreerde formule. Een zeep bar gaat een stuk langer mee dan traditionele vloeibare shampoo waardoor er minder transport nodig is. Bovendien bieden ze een breed scala aan unieke geuren die de dagelijkse douche ervaringen geweldig maken.


Tot slot

Dr. Squatch is meer dan alleen een zeepmaker uit Amerika. Het is een trending beweging die mannen aanmoedigt om bewuster te kiezen voor hun persoonlijke verzorging. En dat is niet zonder succes, want alleen in 2020 heeft het bedrijf al een omzet weten te halen van maar liefst 100 miljoen dollar! Met een breed scala aan varianten Cleaning Soap bars biedt Dr. Squatch voor iedere man wat wils. Als je op zoek bent naar een natuurlijke, verfrissende en karaktervolle douche ervaring, is Dr. Squatch misschien wel precies wat je nodig hebt. Ontdek de wereld van Dr. Squatch en geef je dagelijkse douche een natuurlijke boost!